Over vrijheid, privacy en Bavaria-babes

Over vrijheid, privacy en Bavaria-babes

Het nieuws omtrent het WK voert op het ogenblik de boventoon. Op zich begrijpelijk, want na de eerste zege van Oranje begint de stemming er toch aardig in te komen. Bovendien moet ik -als man zijnde- toegeven dat sommige WK-nieuwsfeiten toch best wel zeer fraaie beelden opleveren! 😉

Probleem is echter wel dat ander nieuws wordt ondergesneeuwd. Twee jaar geleden bijv. had iedereen het over het EK terwijl daardoor het op handen zijnde rookverbod voor de horeca werd vergeten. Nu lijkt er iets soortgelijks te gaan gebeuren, want de Amerikanen hebben ondertussen stevig zitten te onderhandelen met de EU omdat ze graag inzage willen hebben in jouw en mijn bankrekening. Ze willen nl. weten waar we onze wekelijkse portie verrijkt uranium kopen voor onze eerstvolgende terroristische aanslag…

Blijf dus waakzaam, en houd vooral tijdens evenementen als WK, EK en Olympische Spelen ook het overige nieuws in de gaten. Vóór je het weet is er nl. weer over je vrijheid en/of privacy beslist terwijl je nietsvermoedend met een pot Bavaria bier in de hand voor de buis zit!

Foto: Leuke Bavaria-babe in DutchDress (Bron: Daily Mail)

UPDATE 1 – 16-06-10 – 22:02:
De FIFA is aan de macht in Zuid-Afrika! Men heeft de twee Nederlandse Bavaria-babes, Barbara en Mirthe, laten arresteren. Mogelijk moeten ze zelfs een half jaar de cel in. Dit gaat toch wel een beetje heel erg ver!
Steun de Bavaria-babes!

UPDATE 2 – 18-06-10 – 23:01:
Kijk ook bij medeweblogger Ko van Dijk: De FIFA machtiger dan de Maffia?

(Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

4 thoughts on “Over vrijheid, privacy en Bavaria-babes

 1. Inderdaad voetbal rules op het moment, maar zeker weten dat we waakzaam blijven hoor.
  Zo is er bijvoorbeeld morgen de uitspraak van de Hoge Raad inzake het rookverbod, ik ben benieuwd naar de uitslag.
  Marina had goede hoop, was een aardige begrijpende rechter die zelfs tijdens de zitting een rookpauze inlaste hahahah.

 2. @Leidse Glibber:
  Ik las net je log, en weet nu niet of ik nu wel of niet moet hopen op een tweede bekeuring voor Marina… Krijgt ze geen tweede bekeuring, dan blijft alles gewoon bij het oude, en kunnen we nog decennialang bij haar roken. Krijgt ze echter wel een tweede bekeuring, dan krijgen we vuurwerk in de rechtszaal plus een hele hoop publiciteit!

  @DOL:
  Welkom terug!
  En toch zie ik deze dames liever dan Sepp Blatter in zijn pyama! 😛

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.