Vrijheidsparade afgelast

Vrijheidsparade afgelast

De dodenherdenking op de Dam heeft het maar weer eens bewezen: zolang we bij iedere idioot die zomaar wat gilt meteen denken aan een terroristische aanslag, dan zijn we niet vrij. Het heeft dan ook absoluut geen zin om bevrijdingsdag te vieren!

En juist omdat we alleen maar denken dat we vrij zijn, had ik dan ook graag meegelopen met de Vrijheidsparade van 5 mei (vandaag dus), maar deze moet helaas worden afgelast vanwege het feit dat de gemeente Amsterdam afgelopen maandag een noodverordening heeft afgekondigd i.v.m. (ja, ja) de veiligheid…

Gelukkig laten de mensen achter de Vrijheidsparade zich hierdoor niet uit het veld slaan! Tilburg en Groningen worden al genoemd als mogelijke locaties voor de volgende parade. Houd het laatste nieuws hieromtrent dus in de gaten!

Tot ziens dus binnenkort in Tilburg of Groningen. Tot vrijheid! Ik ben nog steeds te herkennen aan mijn Geusvlag!

Foto: We zijn niet vrij!

(Aantal stemmen: 7 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

10 thoughts on “Vrijheidsparade afgelast

 1. Hi, Joop, ik vindt zoiets niet zo produktief, brengt niets. En bevrjidingsdag, mannoman, de generatie van vandaag, heeft geen idee wat zij daar eigenlijk viert!!!!
  Wij leven in het “nu”  niet in dat geweest is.

 2. Natuurlijk zijn we niet vrij. De angst en chaos is nog lang niet compleet, de controle zal nog erger worden. Wees vrij in je hoofd en laat je niet gek maken. Ik zie het nut van demonstreren of het lopen van parade niet meer in. Bovendien, zolang dat soort dingen nog gedaan worden weet de regering precies wat ze aan de burgers hebben. Ik heb het al eens eerder gezegd: het is beter om niet meer te demonstreren op die manier. Als we echt in het nauw komen, wij, burgers, dan is ondergronds de enige optie.

 3. Vrij is natuurlijk een heel groot en ruim begrip.
  We leven gelukkig in en land zonder oorlog en kunnen (over het algemeen) onze mening behoorlijk kwijt.
  Maar 100% vrij zijn we inderdaad totaal niet, big brother is watching us op alle mogelijke manieren en dat beperkt je weer in je vrijheid.
  Je weet ik ben geen monarchist, maar had eerlijk is eerlijk wel respect voor beatrix dat ze terug ging terwijl nog niet duidelijk was wat er precies gebeurd was.
  Je weet dat je in feite hoogst waarschijnlijk de persoon bent waardoor er iets gebeurde, naderhand blijkt het allemaal anders te zijn, maar dat was toen niet duidelijk.
  Als mens, is ze een stuk in mijn achting gestegen.

 4. Vrijheid, de meeste mensen weten inderdaad niet wat dat inhoudt. De meeste mensen zijn bereid hun ‘vrijheid’ in te leveren voor ‘veiligheid’. Dat zegt volgens mij genoeg.

 5. @Joanna:
  Ik weet het, ik weet het… Maar ja, een Vrijheidsparade lopen is m.i. toch nog altijd beter dan helemaal niets…

  @Monique:
  Ook ik ben nog steeds helemaal voor een ondergrondse, maar ja, zoiets begin je niet in je eentje. Het zal dus eerst nog veel slechter moeten worden voordat er ook anderen zijn die dat ook willen.

  @Leidse Glibber:
  Trix maakte zich op haar respectabele leeftijd wel heel er snel uit de voeten. Ik vraag me dan ook af of ook zij is geïnfecteerd door het spel van de angst of weet ze het spel gewoon goed mee te spelen?

  @Peter ☼:
  Welkom! Dank voor je bijval. Jammer dat ik je site pas vond op het moment dat je er net mee ophoudt.

  @Jo:
  Klopt! De grote meute snapt idd. niet wat er gaande is, en leeft gelukkig zolang FC-Twente maar kampioen is!

 6. Als de volgende in Tilburg is kun je een kop koffie komen drinken, Joop. Gratisch ende voor niksch.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.