Henk en Ingrid vs Ome Jaap en Tante Mien

Henk en Ingrid vs Ome Jaap en Tante Mien

Tsja, met welke namen duid je het doorsnee Nederlandse stel aan? Volgens Ome Geert van de PVV waren dat aanvankelijk Henk en Anja, maar heeft recentelijk Anja ingeruild voor Ingrid.

Bij mij is dat ook ongeveer zo gegaan, want ik had het ooit over Ome Arie en Tante Bep (A + B). Later is dat om onduidelijke redenen Ome Arie en Tante Mien geworden, en dat heeft zich uiteindelijk uitgefilterd tot Ome Jaap en Tante Mien.

Van Henk en Ingrid weten we dat ze o.a. in Deventer en in Vlissingen wonen, maar waar wonen Ome Jaap en Tante Mien eigenlijk? In Almere-Haven? In Barneveld of Culemborg? Of zijn ze misschien via het Groningse Westerbroek in Zeist neergestreken?

Daarom nodig ik hierbij alle Japen en Mienen uit om hier hun woonplaats achter te laten. Ik kan dan op het kaartje bij deze log voor elke Jaap en Mien een stipje plaatsen op de positie van de opgegeven woonplaats. Ook voel ik wel wat voor een groepsfoto mits dat natuurlijk organisatorisch haalbaar is.

Ome Jaap en Tante Mien, ik wacht met spanning op jullie reactie!

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Loading...

6 gedachten over “Henk en Ingrid vs Ome Jaap en Tante Mien

 1. Ik heb het altijd over tante Truus en de familie Tros.
  Off topic, het is op zich ook niet mijn muziek, maar het is inderdaad waar dat zij het toch wel op een hel andere manier brengen.
  Daarnaast blijf ik uiteraard chauvinistische Leidenaar hahahahahhh.
  Hoop je te zien de 29e , en dat is helemaal niet onze muziek, maar wel gezellig hahaahh

 2. Off topic.
  Moet morgen her en der foto’s maken en had marina iets later ingepland maar ik ga mijn best doen er toch nog op tijd te zijn.
  Vanaf hoe laat verwacht je er te zijn?

 3. Off topic, ik ga zorgen dat ik er in elk geval tussen 9 en 11 even ben.
  Kan het niet maken dat je naar Leiden komt en we elkaar niet even ontmoeten.

 4. Henk en Ingrid behoren al járen tot mijn beste vrienden en wonen in Bussum. Henk is mijn getuige geweest en ik de zijne…
  Toffe peren, en Normaal aanhangers tot hun laatste snik.
  😛

 5. @Leidse Glibber:
  Het was gezellig! Tot de volgende keer!

  @Bert M:
  Als deze Henk en Ingrid van Normaal houden, dan zijn ze m.i. toch niet echt de doorsnee Nederlanders. Kennen zij toevallig nog een Ome Jaap en Tante Mien?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.