Glossy Gerda in de Playboy?

Glossy Gerda in de Playboy?

Het is wel duidelijk dat Gerda V. graag wat extra aandacht wilde zo vlak voor de verkiezingen, en dat is haar natuurlijk prima gelukt met haar eigen Glossy.

Probleem is en blijft echter dat deze persoonsverheerlijking met belastinggeld is betaald. Ze mag dan wel vrolijk roepen dat haar Glossy een koopje is met slechts een paar centen per belastingbetaler, maar toch…

Als ze nou zó graag aandacht wil, dan had ze wat mij betreft beter in de voetsporen kunnen treden van Patricia Paay en Adèle Bloemendaal door te kiezen voor de Playboy. Dan had het de belastingbetaler tenminste niets gekost, en had het extra geld opgeleverd voor haar ministerie! Maar ja, willen wij Gerda eigenlijk wel in de Playboy?

Vandaar voor de gein de onderstaande vraag. Af en toe een beetje humor kan immers geen kwaad?

Glossy Gerda in de Playboy?

Uitslag

Laden ... Laden ...

(Aantal stemmen: 8 | Gemiddeld: 3,25 van 5)
Loading...

One thought on “Glossy Gerda in de Playboy?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.