Archief van
Categorie: Overgenomen

Zijn gasten nog welkom? – 2e TICAP-conferentie

Zijn gasten nog welkom? – 2e TICAP-conferentie

Het artikel hieronder is geplaatst op verzoek van Wiel Maessen van o.a. Forces Nederland.

15 maart 2010, Nieuwspoort, Den Haag:

Are Guests Welcome? Prohibition and the Hospitality Industry

Op 15 maart 2010 [maandag – red.] wordt de tweede TICAP wereldconferentie gehouden. De conferentie vindt plaats in Nieuwspoort in Den Haag en draagt de titel: “Are Guests Welcome? Prohibition and the Hospitality Industry.” (Zijn gasten nog welkom? Verbodspolitiek en de Horeca).

TICAP (The International Coalition Against Prohibition) is een internationale koepelorganisatie met als doelstelling de bestrijding van de alsmaar meer oprukkende politiek van invoeren van verboden op het gebied van individuele lifestylekeuzes zoals alcohol, roken en voeding. Ook Forces Nederland maakt deel uit van deze organisatie.
Haar eerste conferentie werd in januari 2009 georganiseerd in Brussel.

Aanmelden verplicht

(Nog geen stemmen)
Laden...

Oproep aan Engelse regering / Call to UK Govt.

Oproep aan Engelse regering / Call to UK Govt.

Nee, ik ben geen echte Wilders-fan, maar ik vind het absurd dat Wilders niet meer in het Verenigd Koninkrijk mag komen. Ik dacht dat we open grenzen hadden???

No, I’m not really a Wilders fan, but I find it absurd that Wilders is no longer allowed to enter the UK. I thought we had open borders???

Gemaakt met/Created with: Bus slogan generator – Met dank aan/Thanks to: Madbello

(Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 3,00 van 5)
Laden...

Anti-rokenorganisaties saboteren conferentie

Anti-rokenorganisaties saboteren conferentie

De Europese anti-rokenorganisaties zijn er in geslaagd de conferentie tegen rookverboden, in het Europarlement (EP) in Brussel, te saboteren. Het Bureau van het Europarlement, dat o.a. de gebouwen beheert, heeft na vele e-mails uit de anti-rokenorganisaties de conferentie in het parlement verboden.

Inmiddels heeft de conferentie een nieuw onderkomen in Brussel gevonden, op een steenworp afstand van het gebouw van de Europese Commissie. Nieuws daarover is binnenkort te vinden op de TICAP website.

Lees het gehele verhaal op de site van Forces Nederland.

Opm. van Actiefront!:
Het zit nog steeds in de planning om op de tweede conferentiedag (de 28e) aanwezig te zijn, maar ik weet nog niet of het wel haalbare kaart is om op één dag heen en weer te reizen naar Brussel. Gemakshalve ga ik er nl. van uit dat hotelkamers rond het Europarlement niet te betalen zijn.

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 4,33 van 5)
Laden...
Het nieuwe jasje van de president

Het nieuwe jasje van de president

Sommige dingen zijn gewoon téé toevallig… Afgelopen maandag (de 25e) kreeg ik een verzoekje binnen om ‘Mijnheer de president’ van Boudewijn de Groot eens op de hoofdpagina onder het kopje ‘TV De Vrijheid’ te plaatsen omdat een dergelijke protestsong immers nooit z’n actualiteit verliest!? Daar was ik het vanzelfsprekend helemaal mee eens, dus heb ik ’m zojuist geplaatst.

Toevallig (???) vond ik een dag later bij medeweblogster Ish onderstaande door haar gemaakte variant. Ze schrijft erbij dat ze zelf niet kan zingen, dus hoop ik maar dat ze spoedig iemand vindt die het voor haar zou kunnen vertolken, want hij is de moeite waard!

Mijnheer de president, welterusten
slaap maar lekker in uw sjiek appartement,
denk maar niet teveel, aan anderen hun lusten
doe maar net alsof u iedere burger kent

Vind vooral niet goed dat mensen willen roken
druk uw wetten door en smijt maar met ons geld,
blijf maar lekker de gemoed’ren opstoken
en verschuil achter Europa, wat een held!

Denk maar niet aan al die koude winterdagen
samen buiten rokend voor een toffe kroeg
Antirokerspacifistenkliek aanjagen
mijnheer de president, U BOEF!

Droom maar van de overwinning en de zege
droom maar dat uw wil ook opgevolgd wordt,
rokers zullen nooit, zonder slag of stoot opgeven,
denk maar dat dit land ook echt het uwe wordt.

Maar vergeet niet dat er voor u is gekozen
en ontdek nu het verdriet en ook de spijt
we bedenken hoe we u nu kunnen lozen
want de meerderheid wil u nu echt wel kwijt.

Miljoenen rokers, van shag en sigaretten
hebben lak aan uw gezag en uw bevel
want in Nederland zijn we geen marionetten
mijnheer de president, VAARWEL

Schrik maar niet teveel wanneer u in uw dromen
alle rokers voor uw torentje ziet staan
die gefrustreerd, met zijn allen zijn gekomen
om u te zeggen dat u zo niet door mag gaan

Want u moet nu kappen met die dwaze onzin
de betutteling, en verboden met ONS geld
want u kweekt een ware hetze en veel onmin
u doet alsof de burger niet meer TELT!

Droom maar niet teveel dat u ons iets kunt leren
droom normaal en niet van Bush of over macht
Stop de onzin, en gedrag van Haagsche heren
Mijnheer de president, slaap zacht……

Hou ’m opstandig!
Ish.

Jij ook?

Het ware gezicht van de politiek

Het ware gezicht van de politiek

Vandaag publiceer ik een uitstekend artikel van Silvia Videler over de hetze tegen rokers en mensen met overgewicht:

WAAROM IS DE POLITIEK TEGEN ROKEN EN OVERGEWICHT?

Al eens nagedacht wat de WARE reden zou kunnen zijn van de hetze, aangevoerd door de overheid, tegen het roken en het z.g. overgewicht? De overheid, of voor sommigen nog ‘vadertje staat’ was en is eigenlijk alleen maar geïnteresseerd in het innen van gelden en tegelijkertijd in het zoeken naar wegen om zo min mogelijk geld uit te hoeven geven, aan de burgers dan wel te verstaan.

Gezien de accijnzen, de belastingdruk, de vele regeltjes en wetten die de burger vaak onnodig veel geld kosten is hier schijnbaar nog geen verandering in gekomen in deze typerende inhalige houding van de overheid. Om het even of we nu spreken over de Italiaanse, Duitse, Amerikaanse dan wel Nederlandse overheid. Wat financiën aangaat leggen ze allemaal dezelfde inhaligheid aan de dag, hooguit zijn de manieren waarop, per land ietsjes verschillend.

En nu worden we, de laatste jaren in het bijzonder, eigenlijk mondiaal geconfronteerd met een zo op het eerste oog tegenovergestelde move van de overheden. Namelijk; de soms op een hetze gelijkende jacht die geopend is op rokers en in vooralsnog mindere, maar steeds toenemende mate, ook op hen die niet de ‘juiste voeding’ consumeren.
Zoals het met zoveel van dergelijke zaken betreft is de oorsprong van dit alles ook weer te vinden in de Verenigde Staten, het gedoodverfde land van de onbegrensde mogelijkheden, maar tegelijkertijd een land wat heden ten dage, meer dan ooit, de meest bizarre fascistische trekjes begint te ontwikkelen.

Lees Meer Lees Meer

Presidentsverkiezingen

Presidentsverkiezingen

Van schrijfster en publiciste Silvia Videler (foto), die o.a. schrijft voor SDNL, Groep-Zuid en Breda en alles daaromheen, kreeg ik vandaag toestemming om artikelen over te nemen. Daar ben ik heel blij mee, want zij schrijft interessante artikelen, en beschikt ook nog eens over een zeer prettige schrijfstijl. Hieronder een boeiend stuk over de verkiezingen in de VS:

VOOR ONS, EUROPEANEN, ZIJN DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN IN AMERIKA VAN GEEN ENKEL BELANG

De media willen ons doen geloven dat het van een uitermate groot belang is welke kandidaat de voorverkiezingen wint en nog belangrijker of het een Republikein gaat worden of uiteindelijk een Democraat. Het aantal uren wat de Nederlandse televisie hieraan besteedt -eer het november is- grenst aan het ongelofelijke. Nu nog speculeert men vooral over het feit: of de kandidaat van de Democratische partij een man of een vrouw, of dat het een blanke of een zwarte gaat worden. De Republikeinse partij, altijd een stuk conservatiever, daar spelen dergelijke problemen nog bij lange na niet. Maar gaat het daar nu werkelijk om, of gaat het alleen maar om een nieuw gezicht?

Bij de vorige verkiezingen was het duidelijk een race tussen Bush en John Kerry, maar beiden waren lid van de Skull & Bones en iemand die een beetje op de hoogte is van wat de Illuminati voorstaan één de Nieuwe Wereld Orde, die wist al lang dat het in principe niets uitmaakte wie van de twee het zou gaan worden. Ze zouden sowieso gehoorzaam zijn aan de hogere en achterliggende machten.

Lees Meer Lees Meer

De Europese Duivelsverzen

De Europese Duivelsverzen

Het onderstaande bericht, geschreven door Momus op 12 januari jl., trof ik aan op de site van Stichting De Andere K(r)ant. Ik vond het interessant genoeg om het ook hier te plaatsen:

Stop de Europese Duivelsverzen!

Afgelopen november publiceerden wij een artikel van de Deense Europarlementariër Jens-Peter Bonde, waarin hij genadeloos aantoonde dat het Europees Verdrag gewoon een gecamoufleerde Europese Grondwet is, een bijzonder slechte grondwet nog wel. Hoewel de politiek u graag anders wil laten denken is het nog lang geen vaststaand feit dat Nederland meedoet met de nieuwe Europese superstaat. Het Verdrag van Lissabon moet voor de Europese verkiezingen van 2009 immers nog goedgekeurd worden door de parlementen van alle lidstaten! Ook door ons parlement!

Toch hoor je nu bijna niemand meer over de volksverlakkerij. Over het totale gebrek aan respect voor de mening van de burger van BakEllende & Co. En dat is precies wat ze willen: straks even snel een handtekeningetje zetten en hup: we zitten er aan vast. Trap er niet in! Slaap niet in! De site X-09 van Bonde en andere initiatiefnemers is opgericht om over heel de EU handtekeningen te verzamelen om vóór het komende verdrag een referendum te eisen. Ga naar die site, en onderteken die petitie!

Of doe niets, en hou dan voortaan ook gewoon uw kop. Want heel Nederland zeurt, maar bijna niemand doet iets. Wat dat betreft is het aantal Nederlandse handtekeningen op X-09 een schrijnend bewijs: frutlandjes als Oostenrijk en Denemarken scoren maar liefst tien maal zoveel handtekeningen! Zijn wij schreeuwers, of zijn wij doeners? Stop het Europese Gedrocht, grijp de kans om nee te zeggen tegen de Europese Duivelsverzen!

Momus

Nationale alternatieven – Toegevoegd door Actiefront!:
www.wijwillenreferendum.eu / www.referendumnu.nl